Diverse faciliteiten aanwezig op de camping

Bij Campingpark Zennewijnen hebben we diverse faciliteiten.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 081 WEB

Receptie

Graag verwelkomen wij u in onze receptie. Hier bent u welkom voor al uw vragen en vertellen wij graag alles over Campingpark Zennewijnen. Bent u benieuwd wat er te doen is in de omgeving of wilt u tips voor leuke restaurantjes in de buurt? Aarzel niet en kom naar de recptie en wij vertellen u graag meer. Ook kunt u hier uw postzegels, gasflessen, fietskaarten en muntjes voor de wasserette halen.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 tot 17.00 uur. Voor late aankomst kunt u ons altijd bellen.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 066 WEB

Hooiberg

Bij ons terras hebben we een sfeervolle hooiberg staan. Deze hooiberg heeft meerdere functionaliteiten, zo worden er workshops gegeven of F1-wedstrijden bekeken.

Heeft u zin in een gezellig feestje? Maar geen plek om dit thuis te vieren? Dan kunnen wij u uit de brand helpen. De hooiberg is te huur voor feesten en partijen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 090 WEB

Horeca

Vakantie vieren is ook genieten. Neem plaats op ons ruime zonnige terras bij het zwembad en geniet van een heerlijk verkoelend drankje. Bij slechter weer bent u ook welkom in 't Trefpunt om uzelf op te warmen bij de heerlijk warme houtkachel.

In/bij 't Trefpunt worden ook gezellige eetavonden, bingo's, pubquizen en workshops georganiseerd. Kijk voor het aanbod in onze recreatieagenda.

In de omgeving vindt u tal van gezellige restaurants. Of maak gebruik van een van onze luxe BBQ pakketten.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 005 WEB

Sanitair

Op het terrein van Campingpark Zennewijnen staat een modern en goed verzorgd sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming. Hier vindt u mindervalide- en gezinsdouches en een babyroom. Voor een warme douche van 6 minuten heeft u € 0,50 nodig.

Ook is er een wasserette met twee wasmachines en een droger aanwezig. Munten hiervoor haalt u bij de receptie.

Uw afwas is in een handomdraai gedaan in de aanwezige afwasgelegenheid, voorzien van koud en warm water (warm water kost € 0,20). Daarnaast is er een stortplaats voor het chemisch toilet.

Op de parkeerplaats is een camper servicestation aanwezig.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 062 WEB

Recreatie

In het gehele seizoen en met name in het hoogseizoen is er een bescheiden recreatieprogramma voor jong en oud!

Kortom, volop ontspanning en plezier voor iedereen.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 032 WEB

Zwembad

Even afkoelen tijdens de mooie zomerdagen in ons buitenzwembad? Dat kan! Met het ruime zwembad voor iedereen met een diploma en een peuterbad voor de kleintjes is het pas echt zomer. Bij het buitenzwembad vindt u een terras waar u van de zon kunt genieten. Bij 't Trefpunt haalt u een lekker drankje of een ijsje. Bij het zwembad vind u een aantal ligbedden om te kunnen zonnen.

Bij het zwembad loopt geen badmeester, zwemmen is op eigen risico. Kinderen mogen alleen zwemmen onder begeleiding.

Openingsdata zwembaden: 15 mei - 15 september

Speeltuin

Samen spelen

Terwijl u lekker op het terras zit te genieten van de zon en een lekker drankje, kunt u de kinderen met een gerust hart laten spelen. Vanaf het terras heeft u zicht op de mooie en uitdagende speeltuin, het zwembad en de kaploods.

Samen met hun gemaakte vriendjes kunnen de kinderen zich uitleven op de wip, de schommel of de glijbaan in de speeltuin. Ze kunnen darten, tafeltennissen, een potje tafelvoetbal spelen onder de kaploods of afkoelen in het zwembad. Mochten ze van voetballen houden, dan kunnen ze terecht in de voetbalkooi vooraan op de camping.

Toe aan een gezellig avondje met uw medereisgenoten? Doe dan gezellig mee met de bingo, pubquiz of leen een spelletje bij 't Trefpunt.

Kortom er is genoeg te doen en beleven op de camping voor jong en oud!

Bent u uw dartpijlen of tafeltennisbatjes vergeten? Dan kunt u terecht bij 't Trefpunt om deze te lenen.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 044 WEB

Jeu des Boules

Houdt u ook zo van dat Franse spelletje Petanque? Op de camping zijn twee heuse Jeu des Boules banen aanwezig waar op gespeeld kan en mag worden.

In het hoogseizoen wordt er door het recreatieteam een heus Jeu des Boules toernooi gehouden. Wilt u hieraan meedoen? Meldt u zich dan aan via deze pagina.