Informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Lees meer

Twinkeltje

Twinkeltje met streekproducten

Op het terrein van Campingpark Zennewijnen staat het Twinkeltje. In dit streekwinkeltje vindt u allerlei Betuwse lekkernijen, eventueel in cadeauverpakking, en de informatiehoek.

Het Twinkeltje heeft een ruim assortiment aan ambachtelijke producten uit de streek. Van jams, honing, stroop en diverse vruchtensappen tot een klein assortiment huishoudelijke producten zoals roomboter, suiker en toiletpapier. Daarnaast kunt u hier kakelverse eieren halen, met dank aan de kippen uit de omgeving.

Ook voor een origineel geschenk bent u bij het Twinkeltje aan het goede adres. Met een lekkere fruitlikeur uit de streek of het Betuws duiveltje (bier) zien ze u graag thuiskomen!

Verder vind u in Twinkeltje ook de boekenkast voor eindeloos leesplezier. 

< Terug naar het overzicht

Ons aanbod

  • Betuwse jams, honing en stroop
  • Heerlijke appelsap en andere vruchtensappen
  • Klein assortiment huishoudelijke producten
  • Kakelverse eieren
  • Origineel streekkado
  • Bibliotheek

IMG_9191.JPG

Informatie, bibliotheek en de krant

In ons Twinkeltje kunt u ook terecht voor meer informatie. Diverse folders en brochures geven u een uitgebreid overzicht van de activiteiten en bezienswaardigheden uit de omgeving. 

Heeft u uw boek uit? Ga naar het Twinkeltje en ruil uw boek. Het is een verrassend assortiment. Heeft u een geleend boek nog niet uit, en gaat u vertrekken? Bij de receptie kunt u voor een luttel bedrag het boek kopen.