Vaste plaatsen bij Zennewijnen

Het hele jaar genieten

Heerlijk rustig, uw eigen plekje in het groen. Vlakbij Tiel met vele evenementen. Vanaf hier heeft u een perfecte uitvalsbasis om de Betuwe en de machtige Waal te verkennen, fietsend, wandelend, struinend. Of om helemaal niets te doen...

Perfecte uitvalsbasis of gewoon helemaal niets doen...

Interesse? Campingpark Zennewijnen kent 100 vaste plaatsen, geschikt voor uw stacaravan of chalet. Als u interesse heeft in een lege plek of een gebruikte caravan, belt u dan met het park. Er is altijd wel een mogelijkheid voor u onderweg. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Stacaravans te koop

De mooie jonggebruikte stacaravan Abi Vista 28 x 10 met twee slaapkamers is te koop op de zonnige jaarplaats 48. Er is een goedonderhouden schuur bij. Mooi terras en een parkeerplaats voor uw auto. De stacaravan is aangesloten op water, elektriciteit, riool en gasleidingnetwerk. Geen gesleep met gasflessen. U kunt er zó in voor het seizoen 2018 voor € 14.000,00.

Nog een mooie jonggebruikte stacaravan Abi Vista 36 x 10 staat op jaarplaats 98. Met een mooi terras en een parkeerplaats voor uw auto. De stacaravan is aangesloten op water, elektriciteit, riool en gasleidingnetwerk. Geen gesleep met gasflessen. U kunt er zó in voor het seizoen 2018 voor € 15.000,00.

Tarieven jaar- en seizoenplaatsen 2018
Jaarplaats (exclusief toeristenbelasting, elektriciteit en water) € 1.613,00
Seizoenplaats (exclusief toeristenbelasting en elektriciteit) € 1.313,00
Toeristenbelasting per plaats € 77,00