Informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Lees meer

Bed & Breakfast

Overnachten met Betuws ontbijt

Midden in het hart van de Betuwe ligt Bed & Breakfast Zennewijnen. Vlakbij de uiterwaarden van de Waal is dit dé ideale plek om lekker te ontspannen en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur. Met z’n tweetjes, uw gezin of de hele familie: bij B&B Zennewijnen is iedereen van harte welkom!

Genietend van mijn bakje koffie, maak ik rustig plannen voor een nieuwe vakantiedag.

Gastenverblijf

Bed & Breakfast Zennewijnen bestaat uit een groot, vrijstaand huis dat gezellig is ingericht. Er zijn 5 slaapkamers met in totaal 9 slaapplekken, en twee gemeenschappelijke badkamers. Op de begane grond vindt u een royale zit- en eetkamer. In de huiskamer zijn een radio, tv, cd- en dvd-speler aanwezig. In de grote, luxe keuken van de Bed & Breakfast kunt u zelf uw ontbijt verzorgen of uw maaltijd voor 's avonds bereiden. U kunt natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten van Campingpark Zennewijnen.
Wilt u een verzorgd ontbijt vanaf 08.30 uur? Als u het aangeeft bij uw reservering, dan regelen we dat graag voor u. Wilt u eerder ontbijten? Geeft u dat dan aan bij 'opmerkingen'. 's Avonds eten in de Bistro? In het laagseizoen kan dat op vrijdag, zaterdag en zondag. In het hoogseizoen elke dag.

Op het terrein is er genoeg parkeergelegenheid. Uw fiets stalt u veilig in de eigen fietsenstalling.
Let op: roken en huisdieren zijn niet toegestaan.
Gratis wifi in de Bed & Breakfast.

P.S. De B&B is voorlopig volledig verhuurd en daarmee niet boekbaar. Er zijn wel nog 8 trekkershutten-plus en 4 Pipowagens tot uw beschikking.

Beschikbaarheid & reserveren

Tarieven per nacht
Schone van Boskoop Zeer ruime kamer + wastafel € 60,00
Brabantse Bellefleur Standaardkamer + wastafel € 55,00
Zoete Ermgaard, Zoete Brederode Standaardkamer € 50,00
Glorie van Holland Eénpersoonskamer € 40,00
Ontbijt per persoon, vanaf 08.30 uur € 9,00
Vroege vogel ontbijt per persoon, voor 08.30 uur € 6,00

In 2020 is de Bed & Breakfast niet meer beschikbaar.