Een prachtige uitvalsbasis tussen de fruitbomen

Wie van fietsen, wandelen of heerlijk struinen langs de Waal houdt is bij Campingpark Zennewijnen aan het goede adres. De Betuwe biedt volop mogelijkheden voor mooie fiets- en wandelroutes, in het vroege voorjaar langs prachtige bloesems en in het najaar door boomgaarden vol fruit. Ook is de camping een goede uitvalsbasis voor leuke dagtrips. Met steden als Utrecht, Den Bosch, en Veenendaal op een half uur rijden.

Wij zijn een camping voor meerdere generaties. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we naast veel waterpret in het zwembad een speeltuin en een voetbalkooi om heerlijk buiten te spelen. In het hoogseizoen is er een bescheiden recreatieprogramma voor jong en oud! Kortom, volop ontspanning en plezier voor iedereen.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 033 WEB

Kamperen in Gelderland met een zwembad

Op Campingpark Zennewijnen kunt u tijdens warme dagen heerlijk afkoelen met een frisse duik. We beschikken over een peuterbad en een ruim openlucht zwembad met een aangelegen terras. Hier heeft u  de mogelijkheid om een heerlijk verkoelend drankje te nuttigen of een ijsje te halen. Alles bij de hand voor een ontspannen vakantie.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 015 WEB

Uniek overnachten in de Betuwe

We bieden ruime, zonnige kampeerplaatsen tussen de fruitbomen. Daarnaast zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart bij ons kunnen vertoeven! Wel het kampeergevoel maar geen kampeermiddel? Kies dan voor een trekkershut, luxe stacaravan of een sfeervolle pipowagen!

Campingpark Zennewijnen heeft het allemaal, een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving met voldoende bezienswaardigheden nabij.