Vraag aan de gemiddelde Nederlander waar Tiel om bekend staat en het antwoord zal zijn: het fruitmannetje Flipje. Terecht, want als centrum van de Betuwe is het een echte fruitstad. In de 19e eeuw vestigde jamfabriek 'De Betuwe' zich hier, waaruit later mascotte Flipje voortkwam.
De Betuwe ligt in het hart van Nederland, waar de Rijn, Lek, Waal en de Linge met hun rivierdijken het landschap bepalen. Zo is van oudsher de Betuwe bekend om de fruitteelt. In het voorjaar is de bloesem een onvergetelijke ervaring, in het najaar het aanzicht van de hoogzwangere bomen, vol met fruit.

Campingpark Zennewijnen ligt aan de binnenzijde van de Waalbandijk. Aan de buitenzijde strekken de schitterende uiterwaarden zich uit. Deze uiterwaarden zijn nu stiltegebied. U kunt er genieten van vele vogelsoorten, sportvissen of heerlijk zonnen en spelen op het Waalstrand. In de omgeving kunt u onder meer mooie fietstochten maken, kanoën op de Linge of oude vestingsteden zoals het vorstelijke Buren bezichtigen. Ook Tiel met zijn oude binnenstad en de Waalkade is een bezoek zeker waard.

Tiel ligt zeer centraal, In ongeveer een half uur bent u in Utrecht, 's Hertogenbosch of Arnhem.