Informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Lees meer

Over ons

Over ons

Wie van fietsen, wandelen of heerlijk struinen langs de Waal houdt is bij Campingpark Zennewijnen aan het goede adres. De Betuwe biedt volop mogelijkheden voor mooie fiets- en wandelroutes, in het vroege voorjaar langs prachtige bloesems en later door boomgaarden vol fruit. Ook is de camping een goede uitvalsbasis voor leuke dagtrips. Met steden als Utrecht, Den Bosch, en Veenendaal binnen een half uur rijden.

Wij zijn een camping voor meerdere generaties. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we naast veel waterpret een speeltuin en een voetbalkooi om heerlijk buiten te spelen. In het hoogseizoen is er een bescheiden recreatieprogramma voor jong en oud! Kortom, volop ontspanning en plezier voor iedereen.

Kamperen in Gelderland met zwembad

Op Campingpark Zennewijnen kunt u tijdens warme dagen heerlijk afkoelen met een frisse duik. We beschikken over een peuterbad en een ruim openlucht zwembad met een aangelegen terras. Hier heeft u  de mogelijkheid lekker te luchen, iets te drinken of uitgebreid te dineren. Alles bij de hand voor een ontspannen vakantie.

Uniek overnachten in de Betuwe

We bieden ruime, zonnige kampeerplaatsen tussen de fruitbomen. Daarnaast zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart bij ons kunnen vertoeven! Wel het kampeergevoel maar geen kampeermiddel? Kies dan voor een trekkershut,  of een sfeervolle Pipowagen!

Campingpark Zennewijnen heeft het allemaal, een ontspannen vakantie in een prachtige omgeving met voldoende bezienswaardigheden nabij.

Daarom Zennewijnen

  • Camping met zwembad en apart peuterbad
  • Nabij de Waal, om heerlijk te struinen en vissen.
  • Hippe pipowagens
  • luxe trekkershutten
  • mooie verharde camperplaatsen
  • ruime kampeerplaatsen
  • gezellige bistro

Altijd wat te doen

Op Campingpark Zennewijnen doen we er alles aan om het iedereen naar zijn of haar zin te maken.

ANWB Waardering

De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 4 sterren.

ANWB.png

Het hele seizoen genieten op Campingpark Zennewijnen? Dat kan! We bieden fijne seizoen- en jaarplaatsen aan zodat u kunt genieten van iedere mooie dag bij ons op het park. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op