Informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Lees meer

Over ons

Over ons

Of u nu wilt fietsen, wandelen of heerlijk struinen langs de Waal, dan is Campingpark Zennewijnen een mooie uitvalsbasis. Wij zijn een familiecamping voor alle generaties. Voor de kleine kampeerdertjes hebben we naast veel waterpret ruimte om heerlijk buiten te spelen. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor jong en oud! Kortom, volop ontspanning en plezier voor iedereen.

Kamperen in Gelderland met zwembad

Op Campingpark Zennewijnen kunt u tijdens warme dagen heerlijk afkoelen met een frisse duik. We beschikken over een peuterbad en een groot openlucht zwembad met een aangelegen terras. Hier heeft u ook de mogelijkheid iets te drinken of eten. Alles bij de hand voor een ontspannen vakantie.

Uniek overnachten in de Betuwe

We bieden ruime, zonnige kampeerplaatsen tussen de fruitbomen. Daarnaast zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart kunnen vertoeven! Wel het kampeergevoel maar geen kampeermiddel? Kies dan voor een trekkershut, een kamer in de Bed & Breakfast of een sfeervolle Pipowagen!

Campingpark Zennewijnen heeft het allemaal, een uitstekende uitvalsbasis voor uw vrije tijd.

Daarom Zennewijnen

  • Camping met zwembad en apart peuterbad
  • Eigen visvijver
  • Hippe pipowagens
  • luxe trekkershutten
  • mooie verharde camperplaatsen
  • ruime kampeerplaatsen
  • gezellige bistro

Team Zennewijnen

Ieder seizoen staan we weer voor u klaar! 

ANWB Waardering

De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 4,5 sterren.

Altijd wat te doen

Op Campingpark Zennewijnen doen we er alles aan om het iedereen naar zijn of haar zin te maken.

Het hele seizoen of jaar genieten op Campingpark Zennewijnen? Dat kan! We bieden fijnen seizoen- en jaarplaatsen aan zodat u kunt genieten van iedere mooie dag bij ons op het park. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op