Informatie betreffende het coronavirus COVID-19. Lees meer

Green Key bij Campingpark Zennewijnen

MVO-verklaring

Het doel van Campingpark Zennewijnen is het verzorgen van een plezierig en ontspannen verblijf, gedurende het gehele seizoen, in een natuurlijke omgeving. Wij willen in deze omgeving horen, en niet storen.

Wij zien het als onze plicht om verantwoord om te gaan met onze activiteiten, in het bijzonder wanneer die activiteiten invloed hebben op het milieu. Naast het feit dat wij ons altijd aan de wetgeving conformeren, is één van onze kerntaken om het milieu op en rond Campingpark Zennewijnen te beschermen en te behouden.

Daarom organiseren wij onze activiteiten zodanig, dat ze een hoge prioriteit geven aan het voorkomen en verminderen van vervuiling. Ook stellen wij ons zelf doelen voor relevante milieuaspecten, inclusief de gebruikte grondstoffen en de diensten van derden, zodat wij onze milieuprestaties voortdurend kunnen blijven verbeteren.

Op basis van ons milieuactieplan werken wij mee aan de bescherming en opbouw van de ecologische kenmerken die bij de lokale omgeving van ons bedrijf hoort. Waar mogelijk zullen wij onze inbreng leveren aan verbeteringen in de algehele verscheidenheid en capaciteit van de lokale flora en fauna.

Om er zeker van te zijn dat ons beleid consequent en overal in de organisatie wordt toegepast, heeft Campingpark Zennewijnen de vereiste maatregelen in het kader van de Green Key/Milieukeur ingevoerd.

Wij dragen dit milieubeleid uit aan onze medewerkers en onze bezoekers.

Campingpark Zennewijnen is in bezit van het Green Key Goud certificaat.

Tips

  • Minder afval is altijd beter!
  • Scheid het afval goed.
  • Wees zuinig met water.
  • Oude koelkasten gebruiken veel stroom, vervang tijdig uw oude koelkast of vriezer.
  • Zet uw grof vuil niet bij huishoudelijk afval, u kunt dit (vaak kosteloos) bij uw eigen gemeente aanbieden.