Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 080 WEB

Heerlijk fietsen of wandelen in de regio

Stap op de fiets en dwaal door een sprookje. Rivierenland is een echt fietsgebied en heeft de recreatieve fietser veel te bieden. Plan zelf een fietsroute gebaseerd op het fietsrouteknooppuntensysteem of fiets een kant en klare route. Rondje Pontje is met 20 kilometer goed te doen voor iedere fietser.
Kijk hier voor alle prachtige fietsroutes door de Betuwe.

Of ga heerlijk wandelen langs de prachtige uiterwaarden of de vele boomgaarden. Laat je verleiden door de prachtige omgeving en geniet van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft.
Kijk hier voor alle mooie en betoverende wandelroutes in de buurt.

Goed voorbereid op pad? Koop de FALK fietsknooppuntenkaart bij de receptie.

Hike ge9d6732fa 1920

Lekker struinen langs de uiterwaarden

Wie de natuur langs de rivier wil ontdekken, kan dat uitstekend doen met de struinroutes. Nergens kunt u het water en de uiterwaarden van zo dichtbij ervaren als in het Rivierengebied.

Wandelen door kruiden- en bloemrijke uiterwaarden, over grasrijke paden, rivierduinen en zandstranden, stenen keilen over het water, onderweg een veldboeket plukken, halfedelstenen als agaat zoeken en luisteren naar de golven die aanrollen op de strandjes van de Waal. Dat is struinen door de uiterwaarden!

Op delen waar de uiterwaarden niet toegankelijk zijn voor wandelaars, gaat de struinroute verder over of langs kronkelende dijken en langs typische rivierdorpen.

Vindt hier alle struinroutes langs de prachtige uiterwaarden

Struinen

Mooie struintocht

Loop naar de Bol van Zende om lekker uit te waaien langs de Waal (doorgang t.o. de Bredestraat). Of struin een mooie ronde. Deze struintocht is bij receptie op te halen (6 km, tussen 2 en 4 uur lopen).

Even lekker ertussenuit, een prachtige route door het o zo mooie Betuwe gebied. Wij vertellen u er graag meer over bij de receptie.

Rondje camping

Lekker ommetje

Een half uurtje een blokje (ca. 3 km) om?

Ga 5x rechts: Verlaat de camping naar rechts. Na de S-bocht naar rechts via het Hooge Kamppad Daarna rechts de Bredestraat in. Dan de Hermoesestraat in. Nog 1x rechts en u staat weer bij Campingpark Zennewijnen.

Uiteraard mag 5x links natuurlijk ook, veel wandelplezier!

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 100 WEB

De weelde van de Waal

De Waal is de grootste en breedste rivier van Nederland. De Waal is de grootste arm van de Rijn.

Hij wordt gevoed door de Bovenrijn die bij Lobith ons land binnenkomt en gaat na circa 80 km over in de Merwede, ter hoogte van Slot Loevestein. De Waal is gemiddeld 350 à 400 meter breed. De grootste stad aan de Waal is Nijmegen.

Beldert beach

Beldert Beach

Het mooiste strand van de Betuwe: Beldert Beach! Je kan hier terecht voor een relaxte dag, activiteiten en lekker eten/drinken!

Naast heerlijk zonnen, zwemmen of spelen in het zand, mag je ook gebruikmaken van een aantal standaard activiteiten op Beldert Beach! Ook bieden we nog andere leuke opties aan op De kaap.

Struinen

Mooie struintocht

Rondje camping

Lekker ommetje

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 100 WEB

De weelde van de Waal

Beldert beach

Beldert Beach