't Trefpunt

Vakantie vieren is ook genieten. Neem plaats op ons ruime zonnige terras bij het zwembad en geniet van een heerlijk verkoelend drankje. Bij slechter weer bent u ook welkom in 't Trefpunt om uzelf op te warmen bij de heerlijk warme houtkachel.

In/bij 't Trefpunt worden ook gezellige eetavonden, bingo's, pubquizen en workshops georganiseerd. Kijk voor het aanbod in onze recreatieagenda.

Voor openingstijden klik hier.

Een heerlijk ontbijt

Laat u verwennen met lekkere broodjes, verse eitjes, een lekker sapje of een heerlijke kop koffie of thee.

IMG 0209

Broodjes service

Elke dag staan er heerlijke verse broodjes voor u klaar

Heeft u zin in heerlijke verse broodjes of een vers gekookt ei die u bij uw eigen kampeermiddel kunt nuttigen in het heerlijke ochtend zonnetje? Bij 't Trefpunt bakken wij in de ochtend alle bestelde broodjes vers voor u af, zo kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

U kunt tot 21:00 uur uw brood bestellen. Wij zorgen dan dat de broodjes vanaf 9 uur voor u klaar liggen bij de receptie.

De broodlijst
73563fd3 a552 4779 883d 10b4c9916ca1

Ontbijtbox

Een heerlijk ontbijt, een mooi verwen momentje!

Geen zin om na te denken over een ontbijt? Laat dat dan maar aan ons over. Wij bieden een heerlijke ontbijtbox aan met een variatie aan heerlijkheden.

Denk aan verschillende broodjes, verschillende soorten beleg, vers fruit, een sapje, en een lekker vers gekookt eitje. Een volledig ontbijt zonder zelf moeite te doen!

Ook leuk om cadeau te doen voor een verjaardag, moederdag of vaderdag om iemand extra te verwennen!

Grilling gdd80ddb15 640

BBQ pakketten

Heerlijk uitgebreide bbq pakketten zonder het gedoe van boodschappen halen

Zin om te BBQen tijdens de vakantie, maar geen zin om een grote hoeveelheid boodschappen te verslepen? Of bent u met een grote groep en wilt u gezellig en makkelijk een lekkere maaltijd nuttigen? Bestel een BBQ pakket en geniet van een heerlijke avond.

Via de receptie of al bij de reservering kunt u een BBQ pakket reserveren (minimaal 5 dagen van te voren). Wij regelen met de slager dat het de dag zelf gebracht wordt zodat u geen omkijken heeft naar de boodschappen. Ook is het mogelijk om er een BBQ bij te huren.

Er zijn meer dan genoeg verschillende BBQ pakketten, die zijn hier te vinden.