Gezellige trekkershut

Bent u met de fiets, lopend of met de auto en niet in het bezit van een tent, caravan of camper? Dan zit u goed in één van de vier knusse trekkershutten op Campingpark Zennewijnen!

De trekkershut is ongeveer 18m2 groot en geschikt voor maximaal vijf personen. Ideaal voor een verblijf op onze camping.
De hut is ingericht met twee stapelbedden en een vijfde losstaand bed, die eventueel te combineren is als tweepersoonsbed. De bedden zijn voorzien van matrassen en kussens. In het woongedeelte is een gezellig zitje voorzien van een grote hoekbank, tafel en een stoel. Daarnaast is een klein keukentje met koelkast, kookplaat en koffiezetter. Voor meer privacy is het woon- en slaapgedeelte af te scheiden van elkaar.

De hutten vormen met z'n vieren een gezellig pleintje, hierdoor zijn zij ook erg geschikt voor grotere gezelschappen.

Sanitair
De trekkershutten maken voor douche en toilet per twee trekkershutten gebruik van het bijgelegen sanitairgebouw. U hoeft dus niet ver te lopen.

De tarieven zijn op basis van maximaal 5 personen en exl toeristenbelasting.

Het enige waar u aan hoeft te denken, zijn het meebrengen van uw eigen slaapzakken en kussenslopen. U kunt ook een dekbedpakket huren. De dag van vertrek maakt u de hut zelf weer schoon met het aanwezige schoonmaakmateriaal. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan. Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 12.00 uur.

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 064 WEB
  • 2 stapelbedden en 1 los bed

  • Keuken met kookgerei

  • koffiezetter en waterkoker

  • Koelkast

  • Grote hoekbank

  • Verwarming

  • Picknicktafel

Bekijk inventarislijst

Een kijkje in onze trekkershutten

Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 064 WEB
Campingpark Zennewijnen 04 08 2022 038 WEB